Valbuena se oglasio nakon što su ga proglasili mrtvim

Oglasio se o budućnosti

Valbuena se oglasio nakon što su ga proglasili mrtvim

Francuski fudbaler Mathieu Valbuena se u posljednje vrijeme povezuje sa brojnim klubovima a tamošnji mediji špekulišu da će već u januaru napustiti svoj klub.

Iskusni 32-godišnji veznjak se odlučio oglasiti po tom pitanju, a poručio je da se u budućnosti vidi u Lyonu, ali da se "nikada ne zna šta se može desiti".

"Trenutno sam u svom klubu, imam ugovor još godinu i po dana i znam da neću napustiti Lyon u januaru. Ja sam profesionalac, želim nastaviti igrati za Lyon jer neću da prekidam to na pola sezone", rekao je Valbuena, koji je potom dodao:

"U svakom slučaju, u fudbalu se nikada ništa ne zna. Svašta se može desiti, ali moja želja je da ostanem u Lyonu".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mathieu Valbuena je, kao bivši igrač Marseillea za koji je igrao punih osam godina, omražen kod navijača tog kluba otkako je potpisao za Lyon, a neki su ga čak proglasili i mrtvim. Ipak, Valbuenu to ne dotiče i poručio je da ga zanima samo fudbal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi