Valdes ne želi da ide u Tursku

Valdes ne želi da ide u Tursku

Edmir Škorić

Španski golman Victor Valdes namjerava da ostane u Manchester Unitedu.

Za Valdesa je interes pokazala Antalyaspor, ambiciozni turski klub koji je već doveo Samuela Eto’a iako se tek plasirao u prvu ligu.

Ipak, Valdesov agent Gines Carvajal odbacuje mogućnost da njegov klijent završi u turskoj Superligi.

“Kontaktiralo me nekoliko osoba iz Turske u vezi pregovora za Valdesa, ali nisam razgovaroa s predsjednikom Antalyje. Ne poznajem ga. Nemam planove da pregovaram s nekima, obzirom da moj igrač nema interes da ide u takav klub”, rekao je Carvajal za AS.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Valdes je proslavljeni golman koji je u jesen prošle godine došao u United, a prethodno je 15 godina proveo u Barceloni, u čijem dresu ima 387 nastupa. Za špansku reprezentaciju branio je 20 puta.

Imao je u martu prošle godine Valdes tešku povredu, zbog koje je dugo vremena izbivao s terena i još uvijek se nije dovoljno oporavio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti