Valdes pregovara sa Valencijom

Vraća se u domovinu

Valdes pregovara sa Valencijom

Iskusni Victor Valdes će ovog ljeta napustiti Old Trafford, a sve su prilike da bi se španski golman mogao vratiti u svoju domovinu.

Bivši golman Barcelone pregovara sa Valencijom, koja je u Valdesu vidi zamjenu za Diega Alvesa koji nedavno doživio ozbiljnu povredu. Prvi golman Šišmiša će dugo odsustvovati sa terena, pa bi Valdes u slučaju dolaska na Mestallu odmah zauzeo mjesto prvog golmana.

Dvije strane se još uvijek nisu dogovorile o saradnji, jer Valdes insistira na dvogodišnjem ugovoru dok bi mu Valencija radije ponudila ugovor na jednu sezonu, uz opciju produženja ukoliko u njoj zadovolji čelnike kluba.

Ukoliko dogovor Valencije i Valdesa propadne, klub sa Mestalle će pokušati dovesti Salvatorea Sirigua ili Rui Patricija, koji se također nalaze na listi želja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti