Valdes se bojao za vlastiti život u Manchesteru
FOTO: EPA

Patio na Old Traffordu

Valdes se bojao za vlastiti život u Manchesteru

Nekadašnji španski reprezentativac (34) Victor Valdes otkrio je u razgovoru za El Pais da je patio za vrijeme nastupanja za Manchester United.

Iskusni Valdes je na Old Trafford stigao iz Barcelone, međutim treneru Louisu van Gaalu se nije uspio nametnuti i do kraja sezone će nastupati za Standard Liege kao posuđen igrač. Za vrijeme epizode u Manchesteru Unitedu je bio primoran trenirati odvojeno i ne krije da se bojao za vlastiti život.

"Jednom sam pitao trenera golmana Alana Fettisa šta bi se dogodilo da udarim glavom u stativu i izgubim svijest. Šta bi bilo da progutam vlastiti jezik? Odgovorio mi je da nsoim telefon u džepu i pozovem nekoga da mi pomogne. Rekao sam mu da se osjećam vrlo usamljeno", ispričao je Valdes.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Valdes je za Manchester United zabilježio samo dva nastupa, a u proteklom periodu ga je jako unazadila povreda i potom operacija koljena.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti