Valdivia: Izgubili smo od boljeg tima

Čileanci ne tuguju previše

Valdivia: Izgubili smo od boljeg tima

Nakon poraza u osmini finala SP-a od Brazila, reprezentativci Čilea su bili svjesni da su izgubili od boljeg tima. Jedan od njih bio je playmaker La Roje Jorge Valdivia.

„Izgubili smo od boljeg tima, nije nikakva tajna. Nemam šta više reći“, rekao je odmah nakon utakmice Jorge Valdivia. Valdivia trenutno igra u Al-Aenu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali postoji mogućnost da se vrati u Palmeiras.

„Postoji velika mogućnost da se vratim u Palmeiras naredne sezone. Svi u klubu žele moj povratak, a i ja sam zainteresovan. Ne znam šta će se dogoditi, sačekaćemo i vidjeti“, kaže Valdivia, ponajbolji igrač Čilea u kvalifikacijama koji je s dosta uspjeha nosio desetku Palmeirasa, jednog od najvećih brazilskih klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.