Valencia ne zna da pobijedi u Primeri
Foto: EPA

Novi poraz Šišmiša

Valencia ne zna da pobijedi u Primeri

Midhat Šljivak

Fudbaleri Valencije nastavili su s očajnim rezultatima u Primeri. Večeras je s Mestalle tri boda odnijela ekipa Sporting Gijona, koja je slavila s minimalnih 1:0.

Šišmiši su krenuli žestoko. Bili su mnogo bolji rivali u prvom dijelu, stvorili su nekoliko dobrih šansi, ali do gola nisu mogli, te se na odmor otišlo bez golova.

Nakon pet minuta igre u nastavku gosti su poveli. Danilo je skrivio penal, a precizan izvođač je Antonio Sanabria za prednost od 1:0.

Imala je potom Valencia još nekoliko prilika. Međutim do gola nisu mogli, pa je tim iz Gijona odnio tri boda iz Valencije.

Ognjen Vranješ je debitovao za goste u ovom meču, a odigrao je zaista sjajno.

Primera, 22. kolo:

Potražite više informacija na temu La Liga:

Valencia - Sporting 0:1 (Sanabria 50'p)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije