Valencia odbila ponudu Arsenala za Matu

Valencia odbila ponudu Arsenala za Matu

Teme:

Valencia je dobila ponudu Arsenala za Juana Manuela Matu, potvrdio je to agent i otac 23-godišnjeg španskog veznjaka.

Arsenal i Tottenham su glavni kandidati za dovođenje Mate, a prva ponuda Topnika je odbijena. Otac veznjaka Šišmiša vjeruje da će tim sa Emiratesa poslati uskoro novu ponudu.

"Valencia je odbila ponudu Arsenala. Nakon nekog oklijevanja, rekli su 'ne'. Moj sin je još uvijek igrač Valencije, ali mislim da će biti još ponuda", rekao je  otac i agent španskog reprezenattivca, dodavši:

"Postoji nekoliko ponuda za Matu, a ja mislim da će Arsenal poslati novu"

Juan Manuel Mata Rodriguez ističe da njegov sin ima veliko poštovanje prema Interu, ali da Nerazzurri još uvijek nisu poslali nikakvu ponudu.

"Je li Inter jedan od zainteresovanih timova? Znam da moj sin ima veliko poštovanje prema njima. Vidjet ćemo da li će Inter doći sa zvaničnom ponudom", doao je stariji Mata.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.