Valencia tri mjeseca bez Rodriga

Stradali ligamenti

Valencia tri mjeseca bez Rodriga

Trener Valencije u predstojećim utakmicama neće moći računati na usluge napadača Rodriga Morena. 

Prema pisanju španskih medija, Rodrigo je povredu zadobio tijekom meča protiv Atletico Madrida, a medicinski pregledi su pokazali da su stradali ligamenti i period oporavka će trajati tri mjeseca. 

Rodrigo je u Valenciju stigao iz Benfice na posudbu prošle sezone, sjajnim predstavama izborio je poziv u reprezentaciju, pa su "slijepi miševi" odlučili da na ljeto otkupe njegov ugovor.  

Ove jeseni Rodrigo je podbacio i u ukupno dvanaest utakmica je postigao samo jedan gol. Ništa bolje ne ide ni Valenciji, koja na tabeli španske Primere zauzima tek devetu poziciju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.