14

Komentari (14)

kukuruz
Čuj prekinuti utakmicu zbog ovoga. Ja ne mogu na prstima nabrojati koliko puta me je neko nazvao balijom, pa je svijet to zaobišao kao da je ništa. Ovi primaju socijalu, kako hoće i nose ih svi na dlanu, i jedan čovjek mu opsuje, svijet mora da stane. Ova rasa i jeste inferiorna, svi su oni bebe ogromne.
BigBabo
ZIVIOrodjo
Kakav crni rasizam
Kenotala
Daj ba, jesi li igrao negdje u mahali fudbal ili neki nizi rang. Kakvih uvreda se naslusas a igras za nista i dodjes u ligu gdje milione zaradjujes i glumis nesto. Psiha nula bodova, a i dopustili su vam ovo i slicne gluposti niste vi krivi. Mama, mama, mama ovaj mi rekao da sam glup!!!!
Damir
Ovi crnci su najgori racisti a uvjek govore kako njih neko vrijeda samo placu
MethodMan
Mrs ba ****m vam mater svima, Bosnu pokradu svima pred očima i nikakav skandal
AmarSahin
Ma ****m mu porijeklo više naporno, svakih 5 minuta ovi crnci se žale na rasizam
BigBabo
Crnci vazda kukaju pa ako im smeta rasizam odmah mars za afriku!
PunjenaPaptrika
Znači, čovjek ovo napisao bez ikakve ironije. "Ako ti smeta što mrzim ljude zbog njihove boje kože, vrati se odakle si došao"
Baboisback
**** vas rasizam vise. Crnci se sprdaju sa bijelcima,a kad njima nesto kazes odmah rasizam.
Comandini
Nije se trebala cijela ekipa vratiti na teren.
kokoalo
HarunBajram1998
Al mi vise idu na zivce s ovim sto god im kazes odmah rasizam
user1022
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.