Valero Rivera Lopez dolazi u Bugojno
FOTO: EPA

Trofejni španski stručnjak u našoj zemlji

Valero Rivera Lopez dolazi u Bugojno

S. Mlaćo

Valero Rivera Lopez, trofejni rukometni stručnjak iz Španije, u ponedjeljak dolazi u našu zemlju, tačnije Općinu Bugojno gdje će boraviti četiri dana, te održati sastanak sa načelnikom Općine Bugojno Hasanom Ajkunićem i predstavnicima rukometne Federacije Katara.

Povodom Riverinog dolaska, inače selektora reprezentacije Katara, je turnir "Rukomet je moja budućnost" koji će se od 13.04. do 16.04. održati u Bugojnu, a pod pokroviteljstvom Rukometne Federacije Katara.

Dolazak Rivere u Bugojno potvrdio je čelni čovjek međunarodnog turnira za mlade rukometaše Asim Šahman, nekadašnji golman MRK Iskra, te kasnije rukometni trener u Kataru.

Ove godine na petom međunarodnom rukometnom turniru "Rukomet je moja budućnost" nastupat će kadetske reprezentacije Slovenije, BiH, Poljske, Makedonije, Hrvatske, Austrije, Katara i Švicarske.

Tehinički organizator turnira je MRK Iskra Bugojno, a sve utakmica igraju se u dvorani KSC-a Bugojno.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi