Valjić arbitar na Grbavici, direktan prenos na Mojoj TV

Službena lica

Valjić arbitar na Grbavici, direktan prenos na Mojoj TV

Ognjen Valjić iz Banja Luke dijelit će pravdu na današnjem vječitom derbiju koji se igra na stadionu Grbavica od 18 sati.

Valjiću će asistirati Sreten Udovičić, Dalibor Drašković, Senad Ibrišimbegović, Muamer Bureković, Vladimir Bjelica i Meč će u direktnom prijenosu moći pogledati korisnici Moje TV uz nadoknadu od 2 KM.

Meč sa Pecare između Širokog Brijega i Olimpica povjeren je Danijelu Pajiću iz Bijeljine, kojemu će asistirati Davor Beljo, Amer Macić i Emir Spahalić, svi iz Mostara.

Meč Čelika i Veleža na Bilinom polju sudit će Tomislav Čuić iz Tomislavgrada sa pomoćnicima Goranom Dujakom, Momirom Širkom i Velimirom Drinićem.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Pravdu na utakmici Mladosti i Zrinjskog u Bijeljini dijelit će Edin Jakupović iz Bihaća, a asistirat će Haris Baković iz Sarajeva, Adnan Alispahić iz Zenice, te Elvis Mujić iz Banovića.

Utakmice u Širokom Brijegu, Zenici i Bijeljini igraju se sa početkom od 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.