Valjić i Jakupović okončali sudijsku karijeru

Podnijeli zatjev Komitetu za suđenje

Valjić i Jakupović okončali sudijsku karijeru

Samir Mlaćo

Sudijska "A" lista u drugom dijelu sezone doživjet će određene promjene.

Naime, dvojica iskusnih sudija Edin Jakupović i Ognjen Valjić podnijeli su zahtjev Komitetu za suđenje NFSBiH za okončanje sudijske karijere.

Ovu informaciju potvrdili su iz Komiteta za suđenje NFSBiH, a njihovom zahtjevu će biti udovoljeno, tako da ovaj iskusni dvojac neće biti na listi u drugom dijelu sezone BH Telecom Premijer lige.

U svojoj sudijskoj karijeri Valjić i Jakupović su bili i internacionalnoj listi sudaca, a nije poznato zbog čega su donijeli ovakvu odluku.

Top Komentari

andy.carroll08
Dan žalosti u Zvorničkoj 27
16 6
Ars1946
Dobro... Dva manje mrzitelja FKS.... LOPOVI kojo su sudili protiv FKS....dobijali kazne zbog pogrešaka na stetu Sarajeva i opet po lopovskoj Komisiji dobijali da sude Sarajevu.... Ima još par sudija za umiroviti prvi na spisku Bjelica...koliko on voli pare...
16 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi