Katalonci bez problema u Valladolidu

Barcelona rutinski, Miralem Pjanić perfektan

14

Komentari (14)

Mehinaldo
Ja samo nemogu da vjerujem da neko misli da ce on igrati prije busqetsa
Mehinaldo
Bice slijedece kolo pjanic opet na klupi busquets od orve minute
gallardo.la
Nije nista spektakularno uradio ali jednostavno bolje izgledaju sa njim. Pokazuje da je tehnicki jedan od najboljih veznih igraca. A i mali De Jong ce biti ubica, vec se izgradio kao igrac na prezahtjevnoj poziciji
m1987
Koja razlika u tekstu kad pobjedi Real, a kad pobjedi Barcelona sve super blistavo... msm naslov nakon pobjede Reala "Real se provukao," a 3:1 rutinski savladali Eibar. Dok za Barcu totalno druga prica...igrali blistavo, detaljno opisani golovi sa epitetima... toliko o novinarima!
YouTalkinToMe
Samo odbrana je katastrofa. Kad pomislis da ne moze gore od pikea i lenglea, pojavi se mingueza i umtiti. Jedini koji valja je arauho. A napad mnogo bolje funkcionise bez grizmana, lik previse usporava igru a sa gol linije redovno uspjeva ofulati.
Prinudni
Jest da je slabiji protivnik al Barca odigrala odličnu utakmicu nemal svi su bili raspoloženi. Messi došo sebi, Pjanić najbolju utakmicu odigro Ko(nj)emanu pokazo who’s the Boss, Ter Stegen ko mačka, Umtiti ni za Budućnost Banoviće.
Vuk13
Samo se nadam da je i dokazao da je za prvu postavu,ako nije onda se bojim da ce nas pjanke osjetit tko je glavni
Prinudni
Pa jbg po ovom večeras trebo bi startat svaku, al opet nije zagarantovano. Da bi ubijedio Koeamana mora svaku ovako odigrat i bolje da bi dobio povjerenje.
Vienner
Konacno taktika dobra i pjanke od prve minute
user1594933207
Jos messi oborio rekord, najbolji svih vremena!
YouTalkinToMe
Konacno da pjanic dobro odigra, samo mu jos fali koji prodor kao sto radi pedri i de jong da ne bude svako dodavanje iz mjesta.
Noone
Pomislim nekad da mu je okruglim znakom zabranjeno protrčavati ispred de yonga.. Uvijek ga sačeka da on prodje pa onda Pjanić za njim..nema drugog plana, nema protrčavanja, nema dugih pasova na prvu.. Onaj trener je toliki konj da je to nevjerovatno
Famoza
Najbolja utakmica u Barci do sad
Armin29
Bravo Pjanicu doktore.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.