Valon Berisha u Bundesligi!

Reprezentativac Kosova napustio Lazio

Valon Berisha u Bundesligi! · Zvanično

Repretntativac Kosova (i bivši reprezentativac Norveške) Valon Berisha u nastavku sezone neće nositi dres Lazija, kluba u koji je stigao na ljeto 2018. godine.

Naime, ovaj 26-godišnji veznjak je otišao na posudbu u redove Fortune iz Dusseldorfa.

Fortuna je potvrdila dolazak Berishe na posudbu do kraja sezone. Njemački klub je također otkrio da je sa Rimljanima dogovorena opcija otkupa ugovora Valona Berishe po isteku posudbe. Za sada nije poznato koliku bi cifru Fortuna morala platiti ukoliko odluči otkupiti ugovor.

Inače, Berisha je u Lazio stigao iz Salzburga za oko 7.5 miliona eura, ali se nije usipio nametnuti na Olimpicu. Tako je za Lazio od ljeta 2018. godine nastupio tek 22 puta.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Berisha je karijeru počeo u Norveškoj u ekipi Egersunda, da bi kasnije u ovoj zemlji nastupao i za Viking Stavanger.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi