5

Komentari (5)

user253
Ne mora Valverde razmišljati o odlasku, ali zato klupska uprava i oni koji su ga doveli, moraju razmišljati o otkazu. Barsa nije poražena od Atletiko Madrida ili recimo Sevilje, koji igraju (u odnosu na levate Levante) dobro, već od kluba sa dna tabele. Porazi i ispadanja nakon visokih 3:0 protiv Rome i kasnije Liverpula, govore sve. Valverde je idealan trener - ali za Atletik Bilbao, odakle je i došao, a za Barsu je potreban trener većeg kalibra od njega.
amadeus21
Ostani zauvijek tu!!!!!
teddy sheringham
Pukao si brate poput kokice. Da je muda u upravi dobio bi ti nogu nakon Liverpoola. Ova sezona je uništena, a nije ni krenula.
F_C_Bracelona_
Ni stida ni srama!
Hooruk
Nejma stidaaa, nema sramaaaa. ENDE
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.