Van Der Wiel želi u Valenciju

Holandski reprezentativac napušta Ajax

Van Der Wiel želi u Valenciju

Odbrambeni igrač amsterdamskog Ajaxa Gregory van der Wiel izjavio je za Goal.com kako je spreman preći u redove Valencije na kraju ove sezone.

Menadžer ovog holandskog reprezentativca nedavno je otkrio kako Valencija i Ajax pregovaraju o transferu Van Der Wiela, a sportski direktor amsterdamskih Kopljanika Danny Blind rekao je da je Ajax spreman na prodaju, ali samo za pravu cijenu.

"Valencija je veliki klub i veoma interesantna opcija. Znam da me žele dovesti u ljetnom prelaznom roku. Međutim, odlazak ove zime definitivno nije opcija", rekao je Van Der Wiel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.