23

Komentari (23)

douglasssy
Evo citam sta pisu ovi novinari, utjesna nagrada, Ronaldo ismijan i slicno. Ovaj novinar je pristrasan u svakom smislu, nacin na koji pise i ismijava nekoga ko je brend, ime u nogometu i norma za trenazne metode, jednostavno nije prihvatljiv. S druge strane, ja ne mogu da vjerujem da neko u svojoj glavi moze stvoriti ideju, da vecu tezinu nosi Messijev talenat, u odnosu na rad Ronalda. Niko, ali niko nece imati takvu disciplinu, fokus i motivaciju kao sto je ima Ronaldo. Mozete ga mrziti, ali covjek je za mene najbolji igrac svih vremena, samo zbog cinjenice koliko dugo traje, i koliko dugo igra na nivou, da je u liniji sa jednim Messijem kojeg smatraju najboljim. E to je to, ta cinjenica da Ronaldo svaku sezonu izbija ispred svih, kako izgleda i da ga novac nije zasitio, ispred je onog narkomana Maradone i slicnih. Lijep pozdrav
andi
RONALDO PA PAUZA DVA MHESTA,pa na 4 mjestu taj neki Mesi ok,a ovaj VAN DOJKI mi kitu je daleko od mjesta,to je opet krstaška pisla bilo,pa ZIDAN KADA JE 4 GOD harao samo je jednom osvojio loptu,a svi znamo da je naj bolji igrać svih vremena..
Arnel925
Kad je Van Dick sisao maminu sisu i gledao crtane CR7 je osvajao ovakve nagrade. Zato malo poštovanja balavac
Sejo1979
Koji ste vi debili i robaldovi i messijevi papci najveci kako ste samo.glupi kako vas lose nistr svjesni toga majko.mila levata sta im ljudi rade koji papci
user1571956549
Jeste vi budale ahahahhahahaa NEVIDJENE HAHAHAHA
BobPaisley
...dzaba mu ove namjestene nagrade,on trofej Lige sampiona vise nece vidjeti,pogotovo sada kada je VAR uveden,nema vise navlacenja kao svojevremeno protiv Chelseaja.
F_C_Bracelona_
nađe budala da priča o navlačenju a real dobio 3 titule uz sudije na golove iz ofsajda i penale u zadnjim sekundama utakmice, klasični madridiot
BobPaisley
...evo ga jos jedan tinejdzer zaostao u razvoju koji zna samo za Barcelonu i Real Madrid i koji nema pojma ko je Bob Paisley...nisi se dovoljno opismenio ni da ime najdrazeg kluba napises pravilno...aplauz.
Edin Merlin
Debilu futavi,ti Ronaldu ni vodu nemožeš donositi !!!!
BobPaisley
..drkas li kiticu na Ronalda?
kiklop
Naravno da ne moze vodu donositi, ne krade on posao zalizanom *****cicu penaldu, cijeli svijet ismijava penalda ?
BobPaisley
@Edin Merlin...auuuu bas si mi spustio nema sta...klasicni odgovor djeteta od 12 godina...idi baci drkicu na svog nabildanog idola.
mer12
Maldini nije nikada dobio a ovaj se nadao da ce dobiti, ma dobro
VelaHavle
Ronaldo je iskompleksirani papak... moze uciti od van Dijka kako biti dostojanstven i kad si drugi... zato ce van Dijk iduce godine biti najbolji a ono go**o vise nikad
nedoni46
Udarila mu slava u glavu, kad je Ronaldo osvojio ovo, ti si nosao vodu u Groningenu.
Rajvosa2019
Neko pobijedi neko izgubi , van Dijk je fair gubitnik sa osmijehom na licu - sto covjek za Ronalda nemoze reci
realno_govoreci
Van Dijk se smije jer zna da pored Mesia je osvojit nece i zato se i ne nada.O licnosti Ronalda se ne treba pricati jer pokazuje kakav je covjek van terena a ne dolaskom na ceremonije.Nabroj par stvari koje je ovaj uradio pa procitaj sta je sve Ronaldo i sta sve radi. O ljudskosti mu ni Messi nije ravan tako da nemoj mijesati babe i zabe. To sto nije dosao dokazuje koliko je jos gladan dokazivanja i uspjeha i koliko zeli jos da se netjece a ne sto mrzi nekog ili nesto.
Hooruk
O kojoj ronaldovoj ljudskosti pricas: silovanju, nemoralnom zivotu, kupovanju djece ili sta vec.
Nany
Ronaldo je izcjeđeni limun, njegovo vrijeme je prošlo, snagatori brzo iispušu, a samo majstori ostaju dugo.n.p.r. MESI I IBRA
Manijak87
To što nije došao pokazuje koliki je egocentrični manijak, narcis, bez imalo poštovanja i kolegijalnosti. Hoćemo o poštenju?
kiklop
Bas! Penaldo je mnogo outa dokazao da je picic od covjeka
kiklop
realno_govoreci
A sto onda Messi isto tako nije dosao na dodjelu nagrade kada ne znao da ne osojit nece? Nema se sta sa vama internet botovima raspravljati,vama crno na bijele da se servira vi vidite kako zelite. Humanitarni rad je ono sto ga izdvaja kao covjeka i pokazuje da je COVJEK.Znaci veci si covjek kada dodjes na dodjelu nagrada i ismijavas drugog nego kada pomazes drugima ?...veoma zanimljivo.Zato smo kao narod tu i gdje jesmo,balavci u skolama,balavci u kucama,balavci na vlasti i balavci na i ternetu!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.