Van Dijk izabrao Liverpool?

Želi na Anfield

Van Dijk izabrao Liverpool?

Edmir Škorić

Mnogi veliki engleski klubovi željeli su, odnosno i dalje žele defanzivca Southamptona Virgila van Dijka.

Van Dijk je zimus bio najtraženiji igrač na tržištu, no i ovog ljeta je Holanđanin u fokusu, obzirm da se za njegov potpis bore Chelsea, Manchester City i Liverpool.

Međutim, Sky Sports je iz pouzdanih izvora saznao da je Van Dijk donio odluku o budućnosti i ona je, čini se, na Anfieldu.

Jurgen Klopp je odlučio da ga dovede u svoj tim, a Van Dijk također želi da je dio kolektiva kakav je Liverpool. Uz to, dobit će sedmično 200 hiljada funti, tako da će i iz tog razloga biti zadovoljan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, Redsi moraju još da nagovore Southampton da im proda Van Dijka, a obzirom da je igračeva želja da ide u Liverpool, vjerovatno neće biti nikakvih problema da se transfer završi u narednim sedmicama.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi