Van Dijk proglašen za igrača godine, a najbolju "čestitku" dobio je od Mohameda Salaha

Egipćanin se oglasio na Instagramu

Van Dijk proglašen za igrača godine, a najbolju "čestitku" dobio je od Mohameda Salaha

Endin Čaušević

Holandski fudbaler Virgil van Dijk izabran je za najboljeg igrača Premiershipa ove sezone u izboru fudbalera.

Van Dijk igra fantastičnu sezonu u Liverpoolu, te je za veoma kratko vrijeme postao jedan od lidera ovog tima. Redsi se bore za trofeje Premiershipa i Lige prvaka, a za dobre rezultate itekako je zaslužan i Holanđanin.

Ovaj 27-godišnji štoper igra sjajno i komanduje odbranom Redsa, te je zasluženo dobio nagradu za najboljeg igrača Premiershipa u izboru fudbalera ove lige.

On je ovu nagradu "preoteo" saigraču Mohamedu Salahu koji je na tronu bio prošle sezone. Egipćanin se s dvije sjajne objave na Instagramu obratio Van Dijku, te mu čestitao na zasluženoj nagradi.

"Čestitam veliki čovječe na zasluženoj nagradi igrača godine. Ipak, budi pažnjiv i nemoj osvojiti sve nagrade ove godine. Inače znaš šta će se desiti naredne sezone", poručio je Salah.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Image: Instagram

Image: Instagram

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi