Van Gaal: Leicester će slaviti, ali tek za sedam dana

Menadžer Uniteda jasno poručio

Van Gaal: Leicester će slaviti, ali tek za sedam dana

Menadžer Manchester Uniteda Louis Van Gaal poručio je kako njegov tim neće dozvoliti Leicesteru da proslavi titulu na Old Traffordu.

United i Leicester će u nedjelju odigrati meč koji bi lako mogao biti historijski, obzirom da bi Lisice pobjedom i teoretski obezbijedile prvu poziciju i šampionski pehar.

"Leicester će postati prvak, ali sedam dana kasnije nego što očekuju", kratko je poručio holandski stručnjak na klupi Crvenih đavola.

Meč na Old Traffordu igra se sutra s početkom u 15:05, a gosti bi u slučaju pobjede započeli veliko slavlje na Teatru snova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leicester bi u ovom kolu mogao postati prvak čak i s porazom od Uniteda, ali bi u tom slučaju morali čekati ishod utakmice koja se u ponedjeljak igra na Stamford Bridgeu, gdje se sastaju Chelsea i Tottenham.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi