Van Gaal: Mislim da moramo pobijediti

Loša forma Manchester Uniteda

Van Gaal: Mislim da moramo pobijediti

S. Bošković

Holandski trener Louis van Gaal smatra da je Manchester United pod imperativom pobjede protiv Stoke Cityja.

Manchester United na popularni Boxing Day igra protiv Stoke Cityja, a uoči utakmice trener Louis van Gaal je izjavio da se nada da njegovi igrači mogu napokon ostvariti pobjedu.  

"Mislim da moramo pobijediti jer smo poraženi u tri utakmice u nizu, ali nećemo lako slaviti", kazao je trener Manchester Uniteda, te dodao: 

"Fudbaleri na terenu moraju više komunicirati. Moramo se fokusirati na utakmicu i konačno slaviti", zaključio je Van Gaal. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Crveni đavoli su poraženi u tri susreta u nizu, a svakim danom Van Gaal se nalazi pod sve većim pritiskom.



Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.