Van Gaal: Neću otići iz Uniteda, igrači se bore za mene

Holanđanin nema namjeru da napušta Old Trafford

Van Gaal: Neću otići iz Uniteda, igrači se bore za mene

Endin Čaušević

Ekipa Manchester Uniteda večeras je u derbiju 19. kola engleske Premier lige odigrala bez golova protiv Chelseaja.

Menadžer Uniteda Louis van Gaal nakon utakmice kazao je da je zadovoljan kako je njegov tim odigrao utakmicu, te da nisu imali dovoljno sreće da slave u večerašnjoj utakmici. Također, Van Gaal je kazao da nema namjeru da napušta klupu kluba sa Old Trafforda.

"Nemam razloga da dajem ostavku, to mediji žele, a ne ja. Igrači se bore za mene i to mi je najvažnije. Ne vidim nijedan razlog da napustim klupu Uniteda", rekao je Van Gaal.

Holandski stručnjak dodao je da vjeruje da ima potpuno povjerenje čelnika kluba i svojih igrača i da je siguran da će ostati u Unitedu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"I nakon remija večeras su nam navijači aplaudirali. Neću reći da sam zabrinut, ali u ovom poslu sve je moguće", dodao je Van Gaal.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.