Van Gaal: Ovo mi je posljednji trenerski posao

Trener Manchester Uniteda

Van Gaal: Ovo mi je posljednji trenerski posao

Louis van Gaal u razgovoru za Daily Telegraph kazao je da mu je Manchester United posljednji klub u karijeri.

Ovaj 63-godišnji holandski stručnjak uskoro planira okončati svoju bogatu trenersku karijeru, ali je poručio da prije odlaska u mirovinu želi napraviti nešto veliko s Manchester Unitedom. 

"Star sam, ovo je sigurno moj posljednji posao. Moram se posvetiti djeci i unucima, oni su to zaslužili, kao i moja supruga. Sada nemam vremena za njih. Ne sviđa mi se što nisam mogao biti na rođendanu mog unuka", kazao je Van Gaal, a potom dodao:

"No, prije odlaska u mirovinu, želim napraviti nešto veliko s Manchester Unitedom", zaključio je Holanđanin.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Manchester United trenutno zauzima četvrtu poziciju u Premiershipu sa osam bodova manje u odnosu na prvoplasirani Chelsea. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.