Van Gaal: Poljubio sam Herreru na poluvremenu

Trener Manchester Uniteda

Van Gaal: Poljubio sam Herreru na poluvremenu

Manchester United jučer je u sklopu 29. kola engleskog Premiershipa savladao Aston Villu rezultatom 3:1.

Najzaslužniji za pobjedu tima sa Old Trafforda bio je španski fudbaler Ander Herrera, kojeg je trener Louis van Gaal poljubio na poluvremenu u svlačionici.

"On ima jako dobar udarac i trebao bi ga češće koristiti. Rekao sam mu da mora bolje kontrolirati loptu prije udarca. To mu je i ponovljeno na treningu uoči utakmice, a onda je na utakmici prvi put u životu kontrolirao loptu pa onda pucao. Zbog toga sam ga poljubio na poluvremenu"; rekao je Van Gaal, te dodao:

"Ali onda mi je on došao nakon svog drugog gola i rekao da može zabiti i bez kontrole lopte također."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tim Louisa van Gaala nakon pobjede nad Aston Villom zauzima treću poziciju sa osam bodova manje u odnosu na prvoplasirani Chelsea. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.