Van Persie: Bio je ovo poseban dan

Napadač Crvenih đavola nakon susreta

Van Persie: Bio je ovo poseban dan

Napadač Manchester Uniteda, Robin van Persie pogodio je danas protiv svog bivšeg kluba, Arsenala te je nakon susreta dao svoju izjavu.

United je slavio sa 2:1, a Van Persie je pogodio na samom otvaranju susreta. 

 

"Bio je ovo poseban dan i mislim da smo igrali dobro. Nismo iskorištavali svoje prilike. Trebali smo postići još dva ili tri gola. Ipak, na kraju krajeva sretan sam zbog tri boda i to je ono što je važno", rekao je Van Persie te je dodao:

 

"Ovo je prvi put da igram protiv bivšeg kluba pošto ih imam samo tri. Da, bio je ovo poseban dan, ali na kraju krajeva sve je u igri kao što sam rekao. Pobijedili smo i zadovoljan sam zbog toga".

 

Van Persie nije proslavio svoj pogodak, a u svom razgovoru osvrnuo se i na to.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Igrao sam tamo osam godina. Proveo sam sjajan period tamo. Poštujem navijače, igrače i trenera, čitav klub. Zbog toga nisam slavio", rekao je Van Persie na kraju.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.