Van Persie kapitensku traku i medalju poklonio navijaču

Usrećio najpoznatijeg navijača Oranja

Van Persie kapitensku traku i medalju poklonio navijaču

Robin Van Persie bio je strijelac u pobjedi Holandije nad Brazilom i dao je doprinos bronzanoj medalju koju je osvojila njegova reprezentacija. A Persie je sinoć još jednom oduševio i to nakon završetka utakmice.

Najpoznatiji navijač holandske reprezentacije, kojeg tamošnji mediji nazivaju "Oranje generaal", vječno će sa sobom nositi uspomenu sa ovog susreta. Upravo je njemu Van Persie poklonio svoju medalju i kapitensku traku, a "general" je bio naprosto oduševljen napadečevim gestom.

Inače, ovaj navijač Holandiju prati od Svjetskog prvenstva 1994. godine a sa ovog u Brazilu će vjerujemo imati najljepše uspomene. Još od ranije je veliki fan Van Persieja, koji se sjajnim potezom zahvalio istinskom navijaču Holandije na ukazanom dugogodišnjem povjerenju i praćenju reprezentacije gdje god ona krene.

MxntFlF0BL0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.