Van Persie na meti Barcelone

Holanđanin bi Barcelonu koštao 3.5 miliona eura

Van Persie na meti Barcelone

Adnan Beganović

Nekadašnji fudbaler Arsenala i Manchester Uniteda, Robin van Persie, karijeru bi mogao nastaviti u Barceloni.

Van Persie, nekada jedan od najbolji svjetskig ofanzivnih fudbalera u poosljednje vrijeme proživljava najteže dana u svojoj karijeri.

Holandskom reprezentativcu ne cvjetaju ruže, kako u Fenerbahčeu, tako ni u reprezentaciji, a njegovo ponašanje na tereneru najbolje govori o tome kako se ustvari osjeća. Van Persie je izgubio volju za fudbalom, no ako je vjerovati Mundo Deportivu, Barcelona bi mu mogla spasiti karijeru.

Mundo Deportivo tvrdi da je Barcelona zainteresirana za Van Persieja, a tehnički sekretar slavnog španskog kluba navodno je tokom reprezentzativne pauze viđen u Holandiji gdje je obavio prvu rundu pregovora sa Van Persiejevim zastupnicima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona će u januarskom prelaznom roku biti aktivna, a holandskiog reprezentativca mogla bi dobiti za 3.5 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.