Cirkus s VAR-om i u Kataru: Bayern konačno stigao do vodstva

Pavard pogodio

Cirkus s VAR-om i u Kataru: Bayern konačno stigao do vodstva

E. Čaušević

Bayern i Tigres igraju trenutno finalni meč Svjetskog klupskog prvenstva.

Bavarci su u prvom dijelu zabili gol preko Kimmicha, ali je on poništen zbog ofsajd pozicije.

Njemački klub u 59. minuti je ponovo stigao do prednosti golom Pavarda, ali je sudija još jednom bio na vezi s VAR sobom.

Bilo je upitno da li je Lewandowski bio u ofsajdu i to je sve trajalo nekoliko minuta. No, nakon toga stigla je informacija da je gol regularan i da je Bayern konačno slomio otpor Tigresa.

Gol Bayerna možete pogledati OVDJE.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BaboBih
Nije mi jasno kakvi to eksperti za taj VAR sjede i prate to sve. Zar nisu u stanju da sebi stave listic napomene da pogledaj par stvari kod gola.. offside... ruka.. itd. Oni sad gledaju ima li offside.. a to sto Lewandovski asistira loptu rukom to sad nije bitno.. a poniste golove, jer je na centru nekad u toku akcije nekom lopta dotakla ruku..
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi