8

Komentari (8)

BaboBih
Nije mi jasno kakvi to eksperti za taj VAR sjede i prate to sve. Zar nisu u stanju da sebi stave listic napomene da pogledaj par stvari kod gola.. offside... ruka.. itd. Oni sad gledaju ima li offside.. a to sto Lewandovski asistira loptu rukom to sad nije bitno.. a poniste golove, jer je na centru nekad u toku akcije nekom lopta dotakla ruku..
Sloboda
Ti si druže slijep
security
BaboBih
@Sloboda dobro pogledaj ti malo bolje, golman boksa loptu i lopta udara Lewandovskom u ruku i odbije se direkt u noge Saneu koji postize gol. Znaci da je Lewandovski uz pomoc ruke asistirao
BaboBih
Pavard nije Sane haha ali nebitno
BaboBih
@Sloboda a ti vidim uopste nisi pogledai gol iz drugog ugla, ili si toliki navijac Bayerna da ne zelis da vidis.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.