VAR pogurao Partizan, jako važna pobjeda za crno-bijele

Jurišaju ka tituli

VAR pogurao Partizan, jako važna pobjeda za crno-bijele

E. Škorić

Nogometaši Partizana danas su slavili s 1:0 u Subotici protiv Spartaka u meču 26. kola Superlige Srbije.

Tek u 85. minuti Partizan je došao do gola za velika tri boda, a on je pao sa bijele tačke. Natcho je pogodio, no dosta će se pričati o odluci glavnog sudije Lazara Lukića da dosudi penal nakon starta Đurasovića nad Jovićem.

Lukić najpre nije dosudio jedanaesterac da bi se nakon nekoliko minuta vratio i konsultovao sa VAR sobom u kojoj je sjedio najbolji srpski arbitar Srđan Jovanović.

Zahvaljujući ovoj pobjedi, Partizan ostaje lider i sada ima pet bodova više od Crvene zvezde, koja ima i utakmicu manje, ali crno-bijeli su na dobrom putu da konačno osvoje titulu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti