VAR priredio novu dramu, Watkins neće mirno spavati

West Ham bolji od Aston Ville

VAR priredio novu dramu, Watkins neće mirno spavati

E. Škorić

U susretu 10. kola engleske Premier lige West Ham je s 2:1 savladao Aston Villu.

Kako se moglo i očekivati, jedna čvrsta, neizvjesna utakmica do samog kraja, no na kraju je West Ham stigao do pobjede s kojom se popo do petog mjesta sa 17 bodova, dok je Villa pala na 10. mjsto sa dva boda manje.

Već u drugoj minuti pao je pogodak, pošto je Ogbonna matirao gostujućeg golmana Martineza.

Sjajnim golom Grealish je u 25. minuti izjednačio na 1:1, ali na samom početku drugog dijela Bowen je strijelac za, ispostavit će se, pobjedu Čekićara.

No, moglo je biti sve drugačije da je Watkins u 74. minuti iskoristio penal, ali nije, pa je domaćin došao do nove pobjede.

Da stvar za Watkinsa bude još gora, zabio je gol za 2:2 u nadoknadi, no ispostavilo se da su odlučili milimetri i da je bio u ofsajdu. VAR mu je na kraju poništio gol, pa je ostalo 2:1 za domaću ekipu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi