Varane u Real Madridu do 2022. godine
Foto: EPA

Produžio ugovor

Varane u Real Madridu do 2022. godine

Francuski fudbaler Raphael Varane dogovorio je produženje saradnje sa Real Madridom.

Varane je važeći ugovor sa Real Madridom pristao produžiti na još dvije sezone, što znači da će za kraljevski klub igrati do 2022. godine, a vijest o nastavku saradnje potvrđena je i na klupskim stranicama. 

"Real Madrid i Varane su dogovorili sve detalje oko produženja ugovora. On će sada važiti do 30. juna 2022. godine", stoji u saopštenju Reala. 

Na Santiago Bernabeu ovaj 24-godišnji defanzivac je stigao iz Lensa 2011. godine u transferu vrijednom 10 miliona eura. Za kraljevski klub je dosad odigrao je nešto manje od 200 utakmica, a izborio se i za mjesto u seniorskoj reprezentaciji Francuske. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nove ugovore sa Real Madridom su ranije potpisali Isco, Karim Benzema, Marcos Llorente i Marco Asensio. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi