Varda nezadovoljan ponuđenim

Uniks Kazan otpao iz kombinacija

Varda nezadovoljan ponuđenim

Ratko Varda koji je ovih dana pokušao završiti sve pregovore u vezi potpisa za Uniks Kazan, prema svim dostupnim informacijama neće postati suigrač još jednog našeg reprezentativca Henryja Domercanta.

Naime, Varda je odustao od pregovora nezadovoljan ponuđenim uslovima.

Podsjetimo, iz ovog kluba, koji je ove sezone osvojio Eurokup već su otišli Marko Popović i Marciej Lampe, dok su novi igrači ovoga ruskog tima Nathan Jawai (stigao iz Partizana), te Michael Wilkinson (Lokomotiv Kuban). Ovom rosteru svakako treba pridodati i našeg Domercanta.

Zbog ovih obaveza, Ratka Varda će se pripremama naše selekcije priključiti do 25. jula, kao Henryj Domercant koji još uvijek sanira povredu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti