Vardy je prvi strijelac Premier lige, ali i pored toga neće dobiti poziv u reprezentaciju Engleske

Southgate ima druge planove

Vardy je prvi strijelac Premier lige, ali i pored toga neće dobiti poziv u reprezentaciju Engleske

E. Škorić

Jamie Vardy igra u životnoj formi, ali to mu možda neće biti dovoljno da dobije poziv u reprezentaciju Engleske.

Kako javlja britanski Daily Mail, Vardyju možda neće biti dovoljno to što je trenutno prvi strijelac Premier lige sa 17 golova.

Harry Kane propustit će naredne mjesece zbog povrede, moguće je da propusti i Evropsko prvenstvo, ali ni to očigledno ne pomaže golgeteru Leicestera, pošto selektor Gareth Souhgate ima druge planove.

Selektor Engleske navodno planira da u napadu pozove Chelseajevog Tammyja Abrahama, Marcusa Rashforda, a također u njegovim planovima su Danny Ings (Southampton9 i Callum Wilson iz Bournemoutha.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I mladi napadač Evertona Dominic Calvert-Lewin također se sprema za mjesto u sastavu Tri lava nakon impresivnih partija u dresu Karamela.

Southgate planira graditi tim za budućnost, pa stoga ne razmišlja o 33-godišnjem Vardyju.

Top Komentari

amadeus21
Vardy se oprostio od reprezentacije prije 2 godine..čestitke na informisanosti XD
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije