Vardy je stvoren da uništava velikane, posebno Arsenal

Najviše zabija protiv najvećih

Vardy je stvoren da uništava velikane, posebno Arsenal

Edmir Škorić

Leicester je danas očitao lekciju Arsenalu kojeg je savladao rezultatom 3:0, a dvostruki strijelac bio je Jamie Vardy.

Arsenalu ovaj poraz pada u lošem trenutku, kada se bore za plasman u Ligu prvaka, ali na King Poweru je tim Unaija Emeryja bio očajan i zato je na kraju teško poražen.

Počelo je golom Tielemansa u 59. minuti, a završilo je pogocima Vardyja u posljednjih desetak minuta meča, uključujući i šestominutnu nadoknadu.

Vardy je posebno raspoložen kada igra protiv velikih ekipa, a to je dokazao i danas.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleski napadač postigao je u Premier ligi čak osam golova u mečevima protiv Arsenala, sedam protiv Liverpoola, pet protiv Uniteda i Cityja, kao i protiv Tottenhama, dok je protiv Chelseaja postigao četiri gola u Premier ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi