Vardy nakon ispadanja: Možemo biti ponosni
Foto: EPA

Leicester se oprostio od LP

Vardy nakon ispadanja: Možemo biti ponosni

Leiceister City se remijem s Atleticom na King Poweru oprostio od daljeg takmičenja u Ligi prvaka. 

U uzvratnoj utakmici "Lisice" su s gostima iz Madrida odigrale 1:1, što nije bilo dovoljno za plasman u polufinale, a sa eliminacijom na dostojanstven način se pomirio i Jamie Vardy. 

"Dali smo sve od sebe, sve što smo moglo, posebno u drugom poluvremenu", kazao je napadač Leicestera nakon utakmice za BT Sport i potom dodao: 

"Možemo biti ponosni na ono što smo pokazali. Dominirali smo, napravili taktičku izmjenu s Leom, ali nažalost jednostavno nije bilo sušeno. Ali dali smo sve od sebe, sve smo ostavili na tom terenu", zaključio je Vardy. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U prvoj utakmici Leicester je, podsjetimo, izgubio rezultatom 2:1 od Atletica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti