Vardy ponovo udario sam sebe šakom

Nakon promašaja protiv Hulla

Vardy ponovo udario sam sebe šakom

Endin Čaušević

Ekipa Leicestera igra trenutno na gostovanju protiv Hulla u okviru prvog kola engleske Premier lige.

Aktuelni prvak Engleske nalazi se u velikim problemima na gostovanju kod Hulla jer dvadesetak minuta prije kraja utakmice gube sa 2:1. Leicester je u prvom poluvremenu propustio nekoliko sjajnih prilika, a u centru pažnje bio je Jamie Vardy.

Napadač Leicestera je imao dvije fenomenalne prilike, ali nije uspio zatresti mrežu Hulla. Nakon jedne promašene šanse Vardy je sam sebe udario šakom. Ovaj video ubrzo se proširio društvenim mrežama, ali ovo nije prvi put da napadač Leicestera sebe "kažnjava" na ovaj način nakon propuštene prilike.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi