Varea karijeru nastavlja u Bugarskoj?

Bivši fudbaler Željezničara

Varea karijeru nastavlja u Bugarskoj?

Juan Manuel Varea nije produžio ugovor sa FK Željezničar i kao slobodan igrač krenuo je u potragu za novom sredinom. 

Naredna destinacija u karijeri iskusnog argentinskog internacionalca mogao bi biti Cherno More, koji je sezonu u bugarskom prvenstvu okončao na osmoj poziciji.

Cherno More nakon osvajanja Kupa želi napraviti kvalitetan tim za narednu sezonu, a vrijedi dodati da se dojučerašnji igrač Željezničara u ovom klubu nalazi se na probnom radi i ubrzo će biti poznato hoće li potpisati ugovor. 

Podsjećamo, Varea je u Željezničar stigao prošle godine i svojim igrama nije uspio opravdati očekivanja navijača tima sa Grbavice. Tokom svoje karijere još je igrao za CA Velez, Deportivo Espanol, Depor, Central Cordobu, Široki Brijeg i Ravan Baku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.