Argentinac u dresu Željezničara

Varea: Ono što se desi Širokom i Sarajevu nije naš problem

Juan Manuel Varea je sa klupe ušao u igru na utakmici koju su na Pecari odigrali Široki Brijeg i Željezničar (0:0).

Argentinac je svoju karijeru u Bosni i Hercegovini započeo u Širokom, u klubu za kojeg ga vežu jako lijepe uspomene.

"Ovo je već bila druga utakmica u Željinom dresu na Pecari. Bilo je lijepo, tamo imam mnogo prijatelja", rekao je Varea i potom se osvrnuo na rezultat u Širokom Brijegu:

"Zadovoljni smo jer smo osvojili bod, a bodovi nam trebaju za Evropu. U narednom kolu pobjeda nam je imperativ. Pokazali smo da zajedno možemo mnogo toga napraviti. Na dobrom smo putu i mislim da će biti sve uredu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Konkurenti za vrh su kiksali u ovom kolu, a Argentinac u dresu Željezničara to ne želi previše komentarisati.

"Mi samo mislimo na Željezničar, a ono što se desi Širokom i Sarajevu nije naš problem", rekao je za kraj Juan Manuel Varea.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.