Varešanović: Atmosfera je nezapamćena

Nakon trijumfa u Banovićima

Varešanović: Atmosfera je nezapamćena

Adnan Beganović

Fudbaleri Sarajeva trenutno su vodeći tim Premijer lige Bosne i Hercegovine. Pozitivan niz Bordo momčad nastavila je i u Banovićima, gdje je golovima Kojaševića savladala novajliju u ligi, ekipu Budućnosti (1:2).

"Prezadovoljan sam pobjedom. Nastavili smo pobjedonosni niz sa Koševa, a ono što me posebno raduje je to što smo danas našom igrom uvjerili neke skeptike koji su sumnjali u našu kvalitetu. Primili smo rano pogodak, međutim uprskom tome što smo u prvom poluvremenu promašili tri-četiri izgledne prilike, u drugom dijelu smo se uspjeli vratiti, što dovoljno govori o karakteru naše momčadi. Kada se sve sabere i oduzme, mislim da smo zasluženo slavili i da smo dali još koji gol ne bi bilo nezasluženo", kazao je Varešanović za SportSport.ba, dodavši kako je atmosfera u klubu nezapamćena.

"Ovim ptem se želim zahvaliti našim vjernim navijačima, kao i igračima koji su večeras ostavili srce na terenu kako bi došli do pobjede. Također želim istaknuti da atmsofera koja vlada u klubu je nezampaćena, odnosno želim reći da od kako sam ja u Sarajevu, ovo se nije događalo. Svi članovi Upravnog odbora i ljudi koji su u klubu dišu kao jedan. Od fizioterapeuta do predsjednika kluba i danas su svi oni bili na tribinama uz naše navijače i radovali se našoj pobjedi. Nadam se da nećemo stati na ovome i da ćemo još mnogo puta obradovati naše navijače".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti