Varešanović: Bio bih zadovoljan bodom

Održan press uoči derbija

Varešanović: Bio bih zadovoljan bodom

E. Škorić

Uoči sutrašnjeg derbija između Željezničara i Sarajeva održana je press-konferencija u prostorijama FK Željezničar, na kojima su prosustvovali predstavnici obje ekipe.

Šef stručnog štaba tima sa Koševa ističe kako je u ovoj utakmici Željezničar favorit, te kako je za njegovu ekipu najvažnije da ne izgubi.

"Derbi k'o derbi, sprecifičan i neizvjestan bez obzira na trenutnu formu i poziciju na tabeli. Željo je sutra blagi favorit. Mi u posljednje vrijeme imamo slabu realizaciju, ali se nadam da ćemo to sutra popraviti", rekao je šef stručnog štaba Sarajeva, Mirza Varešanović.

Na pitanje novinara da i bi sutra bio zadovoljan i jednim bodom, trener bordo momčadi je odgovorio:

"Nama bi i bod bio dobar, najvažnije je da ne izgubimo utakmicu. Svi igrači su mi na raspolaganji, svi su spremni i jedva čekaju ovu utakmicu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.