Varešanović: Čelik je kandidat za vrh

Zeničani namučili Sarajevo

Varešanović: Čelik je kandidat za vrh

Nakon pobjede u doslovno posljednjim trenucima susreta protiv Čelika, trener Sarajeva Mirza Varešanović bio je oduševljen.

"Presretan sam zbog pobjede, koju smo zaslužili jer smo igrali hrabro i borbeno. Naša sjajna publika nam je dala krila. Imali smo više prilika tokom utakmice, a pogodili smo i stativu. Moram reći da sam oduševljen igrom Čelika, koji je po večeras prikazanom jedan od kandidata za sam vrh tabele", rekao je nakon susreta Varešanović.

Strijelac za tri boda Sarajeva, Branislav Arsenijević, postigao je već svoj treći gol u tri utakmice.

"Prezadovoljan pobjedom, ali i atmosferom na stadionu. Čelik je došao da nadigrava, ali mislim da smo sasvim zasluženo pobijedili. Ovaj gol poklanjama navijačima", dodao je Arsenijević.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti