Varešanović: Crveni kartoni pokvarili derbi

Varešanović: Crveni kartoni pokvarili derbi

Sarajevo je uspjelo sačuvati 0:0 na Grbavici protiv Željezničara, iako su veći dio susreta igrali sa samo devet igrača u polju.

Trener bordo ekipe Mirza Varešanović nakon susreta je bio zadovoljan i, kako kaže, ponosan na svoje igrače, koji su uspjeli uzeti ljutom gradskom rivalu bod na Grbavici.

"Pa moram biti zadovoljan s obzirom da smo ostali bez dva igrača jako rano u utakmici. Žao mi je što se desilo to što se desilo i mislim da su ovi crveni kartoni pokvarili derbi, jedinu pravu fudbalsku predstavu koju imamo u Bosni i Hercegovini".

"Ponosan sam na igrače, a zahvalio bih se navijačima, koji nas čekaju na Koševu gdje i mi sada idemo proslaviti ovaj bod. Nadam se da će ubuduće svaki derbi biti pravi derbi i da se vrati na nivo igre vrati na onaj od prije rata".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.