Varešanović i Osmanović zadovoljni žrijebom

Olimpik protiv Veleža

Varešanović i Osmanović zadovoljni žrijebom

A. Beganović

Danas je obavljeno žrijebanje parova šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine u kojem će između ostalog snage odmjeriti Velež i Olimpik.

Jedan od zanimljivijih susreta u šesnaestini finala odigrat će Velež i Olimpik, članovi Prve lige Federacije BiH čije ambicije su povratak u društvo najboljih.

Ova dva kluba odmjerila su snage na otvaranju sezone, a Olimpik je slavio u Mostaru s minimalnih 1:0, pa se šef struke Mirza Varešanović i mladi napadač Adnan Osmanović nadaju ponavljanju takvog rezultata.

"Poznajemo ekipu Veleža i uvjeren sam da će gledaoci u Mostaru gledati dobru utakmicu. Nema nekih tajni među nama, respektujemo Velež, no u isto vrijeme smo uvjereni u naše kvalitete tako da u Mostar dolazimo po povoljan rezultat. Neće biti lako ali mislim da imamo volje, htjenja i znanja za prolaz dalje", kratko je za SportSport.ba rekao trener Veleža, Mirza Varešanović, dok je Osmanović istakao.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Nisam nezadovoljan, naprotiv. Već smo igrali sa Veležom, znamo odakle nam prijeti najveća opasnost i siguran sam da ćemo spremni dočekati meč. Očekujem tvrdu utakmicu i našu pobjedu. Želimo u Kupu napraviti mnogo toga i naše ambicije u ovom takmičenju su visoke".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi