Varešanović: Idemo po bodove

Sarajevu potrebna podrška s tribina

Varešanović: Idemo po bodove

A. Beganović, foto: Elmedin Mehić

Fudbaleri Sarajeva danas će u Istočnom Sarajevu igrati jednu od važnijih utakmica sezone.

Bordo momčadi svaki bod do kraja prvenstvene utrke je bitan u borbi za izlazak na evropsku scenu, a šef stručnog štaba Sarajeva, Mirza Varešanović, očekuje prije svega dobru fudbalsku predstavu i povoljan rezultat, što je po njegovim riječima, samo pobjeda.

"Četiri kola prije kraja prvenstva mi se nalazimo u borbi za izlazak na evropsku scenu i svaki bod nam je prijeko potreban. U Istočno Sarajevo idemo sa samo jednim ciljem, a to je pobjeda. Svjesni smo da i Slaviji gori pod nogamna, no mislim da imamo snage da dođemo do pobjede", rekao je za SportSport.ba Mirza Varešanović i dodao:

"U ovom duelu neću moći računati na Dudu, Hamzagića i Ihtijarevića, a čak četvorici igrača prijeti suspenzija za naredno kolo, pa ću i tu morati kombinovati. Međutim, bez obzira ko istrči na teren, uvjeren sam da će dati sve od sebe, te da ćemo se na kraju radovati."

"Volio bih, i niko od mene ne bi bio sretniji, da danas imamo podršku s tribina. Podrška navijača u ovako bitnim utakmicama je jako bitna", zaključio je Varešanović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.