"Varešanović je najjači Veležov adut"

Kenan Handžić, veznjak bordo tima

"Varešanović je najjači Veležov adut"

Kenan Handžić, veznjak Sarajeva, bio je upitan za utakmicu trećeg kola Premijer lige na Koševu protiv Veleža. No, kako stvari stoje mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine bit će spreman za susret protiv Rođenih.

Handžić je bio kapiten bordo tima dok je na klupi Sarajeva sjedio Mirza Varešanović, koji se sutra vraća na Koševo. Mladi veznjak smatra da je nekadašnji stručnjak Sarajeva najjači adut Rođenih u ovom susretu.

"Velež sigurno ima kvalitet i samopouzdanje. Sigurno neće doći na Koševo da se brane. Ali, mi igramo na svom terenu i sve ćemo učiniti da dođemo do pobjede", rekao je Handžić za SportSport.ba.

"Mirza Varešanović je njhov najjači adut u ovoj utakmici. On nas dobro poznaje i sigurno će ekipu Veleža veoma dobro spremiti za ovaj susret", dodao je 20-godišnji veznjak Sarajeva.

Dosta novih imena je došlo na Koševo u ovom prelaznom roku. Handžić smatra da su svi ti igrači bitni i da će svi dati svoj doprinos kako bi bordo tim došao do željene titule prvaka Bosne i Hercegovine.

"Sezona je duga, tako da nam je bitan svaki kvalitetan igrač. Dokazali smo u prva dva kola da ćemo ove sezone da se borimo za titulu", kaže naš mladi reprezentativac.

"Svim igračima koji su došli čast je nositi dres Sarajeva i imaju veliki motiv da igraju za najveći klub u Bosni i Hercegovini. Svi će dati svoj doprinos kako bi došli do željene titule", dodaje Handžić za kraj razgovora.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.