Varešanović, Musemić, Nikolić...

Danas odluka o novom treneru Sarajeva?

Varešanović, Musemić, Nikolić...

Adnan Beganović

U premijerligašu sa Koševa ovih dana je doista alarmantno stanje. Predsjednik kluba Hajrudin Šuman najavio je odlazak, a još uvijek nije poznato ko će s klupe predvoditi bordo momčad u borbi za izlazak na evropsku scenu.

Almir Turković, nekadašnji igrač Sarajeva, vodio je kao v.d. trener ekipu na gostovanju u Laktašima, no kako sada stvari stoje Turković neće biti imenovan za prvog čovjeka struke.

Najviše izgleda da preuzme bordo momčad ima nekadašnji reprezentativac BiH, te igrač i sportski direktor premijerligaša sa Koševa, Mirza Varešanović.

Pored Varešanovića kandidati za novog trenera Sarajeva su Husref Musemić i Agim Nikolić, a po svemu sudeći danas će se saznati ko će sjesti na užarenu trenersku klupu bordo momčadi.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.