Varešanović: Na Tušanj dolazimo po bodove

Uoči današnjeg susreta

Varešanović: Na Tušanj dolazimo po bodove

Adnan Beganović

Fudbaleri Sarajeva danas će u 18. kolu Premijer lige snage odmjeriti sa Slobodom, koja je u proteklim danima imala dosta problema, no šef stručnog štaba bordo momčadi ne želi se zamarati sa stanjem u tuzlanskom premijerligašu.

"Znamo da Sloboda ima određenih problema, no nas to previše ne zanima. Rezultat na današnjem susretu najviše zavisi od samih nas, od toga kako ćemo se postaviti na terenu, da li ćemo biti borbeni i disciplinovani. Nemnamo šta skrivati, na Tušanj dolazimo po bodove koji će nas ostaviti u samom vrhu tabele", rekao je Varešanović i dodao:

"Nemamo povrijeđenih igrača, što nas jako raduje. Na slatkim sam mukama, pa ću početnih jedanaest odrediti pred početak susreta."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.