Varešanović: Nećemo se braniti u revanšu

Olimpicu dobrih 1:1 na Pecari

Varešanović: Nećemo se braniti u revanšu

Edmir Škorić

Nogometaši Olimpica uspjeli su da ostvare povoljnih 1:1 na Pecari u prvom susretu finala Kupa BiH.

Olimpic je vodio na Pecari od 10. minute golom Veldina Muharemovića, ali je Široki uspio autogolom Bojana Regojea da izjednači.

“Što se tiče utakmice, na kraju smo dobro prošli jer je Široki ipak iskusnija ekipa. Nama je ovo prvo finale i u drugom poluvremenu se uvukao strah u igrače”, kazao je trener Olimpica Mirza Varešanović, dodavši:

“Prvim dijelom mogu da budem zadovoljan. Mogli smo poentirati da je bio bolji pas. Drugo poluvrijeme jako slabo. Široki nas je nadigrao. Ipak, ovo je dobar rezultat kako smo igrali drugo poluvrijeme”.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

“Nećemo se braniti u revanšu, želimo da damo gol. Ko bude bolji, neka osvoji Kup”, jasan je Varešanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti