Varešanović: Nismo ni bod zaslužili!

Trener Veleža ljut

Varešanović: Nismo ni bod zaslužili!

Velež je odigrao bez golova i pobjednika (0:0) u gostima kod Kozare u Bosanskoj Gradišci.  

Međutim, bod na strani nikako nije mogao zadovoljiti trenera Rođenih Mirzu Varešanovića.

 

"Katastrofa! Velež je danas bio katastrofa. Nismo zaslužili ni ovaj bod jer kod igrača nije bilo nikakve želje za pobjedom. Nezadovoljan sam pristupom. Igrači su igrali kao da su došli na izlet. Mogli smo lako uzeti sva tri boda, ali igrači nisu odgovorili zadatku", rekao je Varešanović u razgovoru za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Čini mi se da su igrači danas došli u Gradišku samo zato što su morali. Nije problem izgubiti kada ti se ekipa trudi na terenu, ali kad kod igrača ne vidiš želju za igrom onda je to problem. Problem je bio u glavama i mentalitetu", dodao je Varešanović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.